L'Abri Bed & Breakfast
Facebook Labri France

Steun L' Abri - france

Werkervaringsplaats voor MWD- en SPH-ers in Frankrijk!

Je diploma op zak? Kom naar ons project in Frankrijk voor werkervaring! Je bent afgestudeerd maatschappelijk werker of sociaal pedagogisch hulpverlener en hebt affiniteit met psychosociale problematiek. Op basis van stage-ervaring ben je gewend om met jongeren en jongvolwassenen om te gaan en hebt geleerd om zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen. Vanuit een Christelijke levensovertuiging ben je bereid de handen uit de mouwen te steken tegen een vrijwilligersvergoeding conform http://www.apuls.nl/nieuws/vrijwilligersvergoeding/ waarnaast wij kost en inwoning bieden. Als je stressbestendig bent, van uitdagingen houd en minimaal een half jaar beschikbaar bent, stuur dan je CV en motivatie naar info@labri-france.com Voor info www.labri-france.com. Een eerste oriëntatiegesprek met een bestuurslid zal in Nederland plaatsvinden. 

 

De stichting wordt voor het dragen van de vaste lasten steeds meer afhankelijk van giften en donaties en legaten. Deze zijn meer dan welkom op onze bankrekeningnummer NL62RABO0157318001 t.n.v. Stichting L' Abri-france te Krimpen a.d. IJssel. Door de belastingdienst is de ANBI erkenning verleend, waardoor de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Aangezien het verkrijgen van PGB gelden voor onze gasten steeds moeilijker wordt, worden de eigen bijdragen van de deelnemers steeds belangrijker. Daar waar de eigen bijdrage voor ouders een probleem blijkt te zijn, heeft de betreffende diakonie een belangrijke verantwoordelijkheid. Lees het interview: "wachten op barmhartige samaritaan":  www.refoweb.nl/nieuws/858/wachten-op-barmhartige-samaritaan/

 

In juli 2014 zijn de nieuwe slaapkamers en de activitietenruimte voor L'Abri-france op La Montagne in gebruik genomen. Wij willen alle sponsors en vrijwilligers hartelijk danken voor hun enorme bijdrage . Zonder hun hulp en inzet zou dit nooit gerealiseerd zijn.